!

Olemme avoinna ma-pe klo 8-16.

Julkaistu 31.3.2021

Tuhoa silsasieni otsonaattorissa

Otsonaattori tuhoaa bakteerit, sienet ja virukset nopeasti ja ympäristöystävällisesti. Tehosta sieni-infektion hoitoa puhdistamalla asiakkaan kengät ja sukat otsonaattorissa lisähintaisena palveluna! Otsonaattorissa myös hajut neutraloituvat ja hikiset, haisevat kengät ja sukat raikastuvat!

Otsonointi on ympäristöystävällinen ja erittäin tehokas tapa puhdistaa kaikenlaisia tavaroita, tekstiilejä ja välineitä. Pienikokoinen otsonipuhdistin on ihanteellinen jalkahoitoja tekevien vastaanotoille, terveydenhuoltoympäristöön sekä koti- ja päiväkotiympäristöihin. Laite soveltuu erinomaisesti jalkineiden, sukkien ja muiden pienten tekstiilien puhdistamiseen. Puhdista asiakkaan kengät laitteessa etenkin, kun asiakkaalla on jalkasieni-infektio tai muu infektiotila jalkojen alueella.

 

Klenz MS-200KL Otsonaattori hapettaa ja tuhoaa nopeasti bakteerit, sienet ja virukset sekä neutraloi hajuja aiheuttavat aineet. Klenz muuntaa otsonikaasun takaisin hapeksi, mikä tekee siitä erittäin ympäristöystävällisen puhdistusvälineen. Klenz käyttää UV-suodatinta kaasujen käsittelyssä sekä hiili- ja mangaanidioksidia puhdistussuodatukseen.

 

Mitä on otsoni ja mitkä ovat sen edut?

  • Otsoni (O3) on turvallinen, mutta erittäin tehokas puhdistusaine (3000 kertaa nopeampi kuin valkaisuaine)
  • Se hapettaa nopeasti bakteerit, joiden kanssa se joutuu kosketuksiin, ja palaa sitten turvallisesti takaisin hapeksi (O2), mikä tekee siitä yhden ympäristöystävällisimmistä puhdistusmenetelmistä.
  • Se poistaa hajut ja tuhoaa tehokkaasti bakteerit, sienet, allergeenit ja muut hajuja aiheuttavat aineet.

Otsonoinnin edut: 

  • ympäristöystävällistä, kemikaalitonta, turvallista ja tehokasta puhdistusta otsonilla
  • neutraloi hajut esimerkiksi kengistä, sukista ja tossuista
  • tuhoaa bakteerit ja sienet kengistä ja sukista

Klenz-otsonaattorin teknistä tietoa:

  • Sisältää kaksi irrotettavaa hyllylevyä, runsaasti tilaa kahdelle kenkäparille tai kolmelle tossuparille.
  • Otsonoinnin kestosuositus on 10-60 minuuttia
  • Tuotteen odotettu käyttöikä on 10000 tuntia tai 7 vuotta.

Ohjausnäytöstä nähdään toiminta-aika ja -tila. Automaattisen ohjaustoiminnon avulla laitetta on kätevä käyttää. Laite ilmoittaa itsetarkastustoiminnon avulla, kun suodatin tulee puhdistaa. Lämpösäätimen avulla kengät eivät vaurioidu kuivatuksen aikana. Laitteen oven avaus lopettaa otsonointiprosessin, mutta puhallintoiminto jatkaa tällöinkin ilman puhdistamista. Laitekammion sisällä oleva ilma on eristyksissä täydellisesti yhtenäisellä, saumattomalla rungon silikonitiivisteellä. Laitetta on myös erittäin helppo asentaa ja käyttää: Kytke vain verkkovirta ja laite on käyttövalmis. Liitä laite pistorasiaan. Easy-Clean- pohjalevy helpottaa laitteen puhdistamista.

 Osta Klenz-otsonaattori tästä