!

Olemme avoinna ma-pe klo 8-16.

Julkaistu 1.2.2024

Valitse itsellesi sopivin maksutapa

Tee ostokset hoitotyössä tarvittavista tuotteista ja tarvikkeista kätevästi verkkokaupassamme. Voit maksaa ostokset heti, pankkipainikkeilla tai luottokortilla.  Uusimpina maksutapoina ovat osamaksupalvelut OP Lasku ja Walley.

 

Uudet maksutavat tarjoavat joustavia ratkaisuja yksilöllinen taloustilanne huomioiden. Esittelemme alla molemmat uudet maksupalvelut.

OP Lasku

  • Voit käyttää OP Laskua, jos olet vähintään 20-vuotias ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset.
  • Saat jopa 5000 euron ostoksillesi 45 päivää korotonta maksuaikaa.
  • Voit halutessasi maksaa erissä. Halutessasi voit siirtyä helposti ja mutkattomasti kuukausittaiseen erämaksuun. Silloin voit lyhentää laskua omaan tahtiisi.
  • Pysyt helposti kärryillä tilanteestasi. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi ja muistutukset tekstiviestillä. Löydät luottosi tiedot ja laskut myös verkkopalvelusta.

Lue lisää OP Laskusta

Walley – appi apuna laskujen hallinnassa

Walleyn sovelluksella voit seurata laskujasi ja helposti muuttaa eräpäiviä tai jakaa maksuja osiin. Sovelluksen lataaminen ja käyttö on ilmaista.  Walleyn avulla voit hallita maksujasi. Teit ostoksia sitten verkossa tai kivijalkakaupassa, sinulla on mahdollisuus maksaa miten ja milloin haluat – kerralla, vähän myöhemmin tai vähän kerrallaan.

Lue lisää Walleysta

 

Uusi verkkokauppaostaja?

Jos et ole vielä tehnyt ostoksia verkon puolella, tarvitset ensin tunnukset, joilla kirjautua kauppaan sisään. Pääset ostoksille omilla tunnuksillasi tietojesi antamisen eli rekisteröitymisen jälkeen.  Asiakkaitamme ovat vain hoitotyön ammattilaiset ja alojen opiskelijat. Käsittelemme rekisteröitymispyyntöjä arkisin, joten viikonloppua vasten tai viikonloppuna tehdyt pyynnöt käsitellään seuraavan viikon alussa. Kun pyyntö on hyväksytty, saat ilmoituksen sähköpostiisi ja pääset ostoksille.

Rekisteröidy ensin tästä