Poron pohjallismateriaali, harmaa

Laadukas harmaan värinen Poron iskunvaimennus- ja kevennysmateriaali pohjallisten valmistamiseen tai suoraan kenkään. Useita levykokoja sekä kaksi pintavaihtoehtoa erilaiseen tarpeeseen.

Helppo leikata ja muokata
Kaksi pintavaihtoehtoa
Suosittua Poron® materiaalia

Ammattilaisten käyttöön tarkoitettu iskua vaimentava ja painetta tasaava Poron pohjallismateriaali leikattavana levynä. Väriltään harmaa ja paksuus 3 mm. Vaihtoehtoina on valita levy kiiltäväpintaisena tai karheapintaisena (tuotteet 29501 ja 28053). Karheapintaisesta on hiottu pois kiiltävä pinnoite, minkä vuoksi materiaali on huokoisempi ja tarttuvampi, kuin muut Poron-levyt. Hionta parantaa liiman pysyvyyttä pohjallisia valmistettaessa. Karheapinta on molemmin puolin Poronia ja siksi se soveltuu hyvin pohjamateriaalin ja päällymasteriaalin väliin.
3 mm paksuinen Poron soveltuu käytettäväksi sellaisenaan kengässä, valmistettavien pohjallisten iskunvaimennusmateriaalina tai siihen voidaan liimata pohjalliselementtejä.

Mitä on Poron® materiaali?
Poron® -materiaali on pehmeää ja muotoonsa palautuvaa mikroreikiä sisältävää polyuretaanivaahtoa (ei sisällä lateksia). Tehokkaan iskua vaimentavan ominaisuuden johdosta Poron -materiaali auttaa vähentämään jalkapohjaan kohdistuvaa painetta ja rasitusta sekä ehkäisemään kengästä johtuvien iho-oireiden syntyä. Materiaali kestää hyvin leikkaamisen ja muotoilun sekä käsinpesun. Se soveltuu käyttöön sellaisenaan tai muiden pohjallismateriaalien kanssa. Poron -materiaali on laadukasta kenkä-ja ortoosivalmistajien suosimaa kevennys- ja iskunvaimennusmateriaalia, jota käyttävät myös tunnetut urheilujalkinevalmistajat. Materiaali sopii myös toimintaterapian tarpeisiin.

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.