Poron pohjallismateriaali, punainen

Laadukas punainen Poron pehmeä kevennysmateriaali pohjallisten valmistamiseen tai suoraan kenkään. Helposti muotoiltavissa, kestää pesua.

Helppo leikata ja muokata
Suosittua Poron® materiaalia
Kaksi paksuutta

Ammattilaisten käyttöön tarkoitettu painetta tasaava Poron pohjallismateriaali leikattavana levynä. Väriltään punainen ja paksuusvaihtoehtoina 3 mm ja 6 mm. Punainen Poron pehmentää tehokaasti askelta ja soveltuu käytettäväksi suurten kuormituspiikkien tasaamiseen (6 mm paksuus) ja jalkapohjan ihon suojaamiseen (3 mm paksuus).
3 mm paksuinen Poron soveltuu käytettäväksi sellaisenaan kengässä, valmistettavien pohjallisten iskunvaimennusmateriaalina tai siihen voidaan liimata pohjalliselementtejä.
6 mm paksuinen Poron soveltyy käytettäväksi erikoisjalkineissa ja haavanhoitojalkineissa helpon muokattavuuden sekä tehokkaan kevennyksen takia. Materiaali sopii myös peruskenkään, kunhan huomioidaan riittävä tila pohjallismateriaalille.

Saatavilla myös uusi punainen 3 mm Poron-materiaali mustalla Lycra-päällysteellä!

Mitä on Poron® materiaali?
Poron® -materiaali on pehmeää ja muotoonsa palautuvaa mikroreikiä sisältävää polyuretaanivaahtoa (ei sisällä lateksia). Tehokkaan iskua vaimentavan ominaisuuden johdosta Poron -materiaali auttaa vähentämään jalkapohjaan kohdistuvaa painetta ja rasitusta sekä ehkäisemään kengästä johtuvien iho-oireiden syntyä. Materiaali kestää hyvin leikkaamisen ja muotoilun sekä käsinpesun. Se soveltuu käyttöön sellaisenaan tai muiden pohjallismateriaalien kanssa. Poron -materiaali on laadukasta kenkä-ja ortoosivalmistajien suosimaa kevennys- ja iskunvaimennusmateriaalia, jota käyttävät myös tunnetut urheilujalkinevalmistajat. Materiaali sopii myös toimintaterapian tarpeisiin.

 

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.