!

Olemme avoinna ma-pe klo 8-16.

Julkaistu 1.7.2021

Herkät ja kuivat jalat

Julkaisimme kuluttajille suunnatulla Mills.fi -sivustolla uuden artikkelin: Herkät ja kuivat jalat – Miten hoidan jalkoja, jotka ovat alttiita ärsytykselle ja infektioille? Tutustu artikkelissa kuivan ja herkän ihon hoitoon ja nappaa vinkit asiakkaiden neuvontaan. Artikkeli pähkinänkuoressa:

  • Herkkä iho on erittäin yleinen vaiva suomalaisilla ja se voi tehdä olon todella epämukavaksi. Herkkä iho kutisee, kirvelee, polttelee ja punoittaa helposti. Sää, ikä, hormonitoiminta, stressi, liiallinen auringonotto, lääkitys, vääränlainen ihonhoito ja ruokavalio voivat herkistää ihoa, myös pitkäaikaisesti (esimerkiksi ihoon vaikuttava lääkitys). Herkän ihon taustalla voi myös olla ihosairaus, kuten atooppinen ihottuma. Herkkä iho reagoi voimakkaasti ääriolosuhteissa, kuten pakkasessa, saunassa ja auringossa sekä ärtyy helposti pesuaineista, voiteista, hajuvesistä ja jopa vaatteiden kosketuksesta.
  • Herkästä jalkojen ihosta kärsivien tulisi kiinnittää huomiota jalkojen puhdistukseen ja rasvaukseen. Mills Jalkakylpysuola sopii erinomaisesti infektio- ja tulehdusherkän ihon puhdistukseen. Mills Jalkakylpysuola on antiseptinen jalkakylpy, joka ehkäisee jalkojen sieni-infektioita sekä infektioiden leviämistä ja uusiutumista. Tuote sopii myös päivittäisen jalkahygienian tehostukseen ja jalkojen liikahikoilusta kärsiville.
  • Kynsisienen infektoima kynsi on himmeä, kellertävä tai ruskea. Kynsi on kärjestä kulunut tai laho ja kynsilevy irtoaa kynsipatjasta. Kynsisienen voi saada liikkuessa paljain jaloin yleisissä tiloissa. Ihorikot ja kynsivauriot altistavat kynsisienelle. Kynsisienen tukihoitona voidaan käyttää antimikrobista Mills Teepuuöljyä suoraan kynnelle tai jalkakylvyssä.
  • Kuiva iho on joustamattomampi ja halkeilee helpommin kuormittuessaan. Halkeamia voidaan ennaltaehkäistä ihon rasvauksella ja rasvauksen yhteydessä tehtävällä hieronnalla. Mills Pihkavoide hoitaa ärsyyntynyttä, kuivaa ja halkeilevaa ihoa. Voide  sisältää suomalaista pihkaa, jolla tunnetaan antibakteerisia ominaisuuksia sekä dekspantenolia, joka rauhoittaa ihoärsytystä. Mills Pihkavoide sopii erinomaisesti halkeamien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

Mainostamme artikkelissakin esiintuotuja Mills-sarjan uusia hoitotuotteita verkossa kesän aikana. Varaudu siis tuotteiden kysynnän kasvuun, ja hanki tuotteet jälleenmyyntiin!

Lue koko artikkeli tästä