!

Olemme avoinna ma-pe klo 8-16.

Julkaistu 17.6.2024

Aasialaiset kasviperäiset aktiiviaineet vaikuttavat Pedibaehr Green Asia-sarjassa

Uusi Pedibaehr Green Asia -tuotesarja sisältää ihoa uudistavia ainesosia ja on tarkoitettu erittäin kuivalle ja kovettuneelle jalkojen iholle. Lootus- ja bambu-uutteet sekä tarkasti valittu joukko ekologisia ja kasviperäisiä ainesosia tekevät tästä uudesta, vegaanisesta tuotesarjasta suorastaan vastustamattoman.

Vuosisatoja vanha aasialaisen herbalismin vaikutus tulee esiin uudessa Pedibaehr Green Asia -tuotesarjassa. Eksoottiset lootus- ja bambu-uutteet, kosteutta sitovat ainesosat, kuten urea, ja ihoa rauhoittavat ainesosat, kuten manteliöljy ja mangovoi, ovat keskenään yhdistettynä hurmaavan tuoksuinen ja ihoa hellivä kokonaisuus. Nämä pitkiin perinteisiin nojautuvat aasialaiset ainesosat auttavat jalkojen ihon hoidossa nyt myös ekologisesti, sillä kuorivina ainesosina tuotesarjassa käytetään selluloosan ja bambun jyviä.

 

Pedibaehr Green Asia vaahtovoide

Tunnetuista aasialaisista kasveista peräisin olevien aktiivisten ainesosien yhdistelmä auttaa kuivaa jalkojen ihoa sitomaan enemmän keskimäärin 87 % enemmän kosteutta ja vähentämään karheutta 28 %*. Jalkojen iho on sileämpi ja joustavampi, kun sitä hoidetaan urealla sekä lootus- ja bambu-uutteella. Green Asia vaahtovoide edistää uusien ihosolujen muodostumista pantenolin vaikutuksesta. Manteliöljy ja mangovoi rauhoittavat ärsyyntynyttä ihoa. Vaahtovoide imeytyy nopeasti ja sopii kaikille ihotyypeille. Sopii sekä ammatti- että kuluttajakäyttöön.

*) Ihon yhteensopivuus kliinisesti testattu Dermatest® GmbH:n tilaustestauksella, 03/2023 (20 koehenkilöä 2 x päivittäinen käyttö jaloissa 4 viikon ajan).

 

Osta Pedibaehr Green Asia vaahtovoide

 

Pedibaehr Green Asia jalkavoi

Green Asia jalkavoi kosteuttaa ja parantaa ihon pinnan tuntua avokado- ja sheavoilla, kookosöljyllä ja sorbitolilla. Urea vähentää kutinaa ja yhdessä bambu-uutteen kanssa auttaa sitomaan kosteutta sileämmän ja joustavamman ihon aikaansaamiseksi. Lootusuute ja E-vitamiini yhdessä tekevät ihosta kauniimman ja suojaavat ihoa ikääntymiseltä. Sopii kaikille ihotyypeille. Eksoottinen, intensiivinen hoito- ja tuoksuelämys. Pakkauskoot 450 ml ja 125 ml.

 

Osta Pedibaehr Green Asia jalkavoi

 

Tulossa: Pedibaehr Green Asia jalkakuorinta

Kuori kuiva jalkojen iho ekologisesti bambusta ja selluloosasta valmistetuin jyvin. Stressaantunut iho rauhoittuu jo kuorinnan aikana vaikuttavien aineiden  yhdistelmän ansiosta: riisinalkioöljy, lootuksen ja bambun uutteet. Lisäksi E-vitamiini tukee solujen uusiutumista ja ihon kykyä säilyttää kosteutta, ja luo siten hyvät olosuhteet Green Asia vaahtovoiteen kosteuttavalle vaikutukselle.

 

Käyttö: Levitä kostutetuille jaloille, erityisesti kuiville, karkeille alueille, kuten jalkapohjiin ja kantapäihin. Hiero ihoon ja pese pois lämpimällä vedellä.

 

TULOSSA VARASTOON 06/2024

Pitkiin perinteisiin nojautuvat aasialaiset ainesosat auttavat jalkojen ihon hoidossa

Eksoottiset lootus- ja bambu-uutteet, kosteutta sitovat ainesosat, kuten urea, ja ihoa rauhoittavat ainesosat, kuten manteliöljy ja mangovoi, ovat keskenään yhdistettynä hurmaavan tuoksuinen ja ihoa hellivä kokonaisuus. Katso video