!

Olemme avoinna ma-pe klo 8-16.

Julkaistu 16.2.2023

Miten laatu näkyy Millsin tuotteissa ja toiminnassa?

Millsin tuotevalikoimasta löytyy erityisesti jalkojenhoitotuotteita ja jalkojenhoitovälineitä niin ammattilaisille kuin kuluttajille. Millsin tuotteita saa ostettua apteekeista, Millsin noutomyymälästä sekä alan ammattilaisille suunnatusta verkkokaupasta. Lisäksi Mills tarjoaa tuotekoulutusta jalkojenhoidon, kauneudenhoidon ja terveydenhuollon ammattilaisille. Oletko koskaan miettinyt mikä on laadukas tuote? Entä mitä tarkoittaa yrityksen laatulupaus? Yleisesti tiedetään, että asiakas haluaa laadukkaita tuotteita ja laadukasta palvelua yritykseltä. Tässä artikkelissa pohditaan, miten asiakas näkee laadun Millsin tuotteissa sekä yrityksen toiminnassa.

 

Mills jakelee ja valmistaa vain vaatimustenmukaisia tuotteita

Millsin tuotevalikoimasta löytyy niin lääkinnällisiä laitteita, esim. Mills Fleece ihonsuoja, kosmetiikkaa, kuten Pedibaehr Salisyyli kovettumavoide, sähköisiä hoitopöytiä, jotka ovat sähkölaitteita, sekä yleistä kulutustavaraa. Vain vaatimustenmukaisia tuotteita saa myydä ja markkinoida eli jokainen tuote täyttää oman tuoteluokkansa lait ja vaatimukset. Vaatimustenmukainen tuote on toimiva ja turvallinen käyttäjälleen. Huom! Käyttäjän vastuulla on, että tuotetta käytetään valmistajan ohjeiden mukaisesti. Jokaisella valmistajalla on omat laatukriteerinsä, jotka tuotteen tulee täyttää ennen kuin tuote-erää voi myydä.

Ennen kuin uusi tuote lisätään tuotevalikoimaan, Mills varmistaa tuotteen laadun valmistajan vaatimustenmukaisuustodistuksella ja mahdollisilla muilla laatua todentavilla dokumenteilla. Lisäksi Mills tarkistaa, että tuotemerkinnät ovat oikein ja käyttöohjeet ovat suomen- ja ruotsinkieliset.

Millsin tuotevalikoimassa on Mills Lampaanvillaa, joka on CE-merkitty lääkinnällinen laite. Lääkinnällisen laitteen valmistajana Mills tuo markkinoille vain laatukriteerit täyttävät Mills Lampaanvilla -tuote-erät. Lisäksi Mills seuraa proaktiivisesti tuotteen laatua eli tuotteen suorituskykyä ja turvallisuutta koko markkinoillaoloajan aikana.

 

Millsin tuotelupaukset ovat kohdillaan

Myös tuotteen markkinoinnissa näkyy vaatimustenmukaisuus. Markkinointimateriaali on hyvän tavan mukaista eikä sisällä totuudenvastaisia tai harhaanjohtavia tuotelupauksia. Lisäksi markkinointiväittämät ja tuotekoulutukset ovat linjassa valmistajan antamien tuotetietojen kanssa.

 

Millsin osaavat työntekijät

Millsin yrityksen toiminta pohjautuu laatujärjestelmään. Laatujärjestelmä on kokoelma kirjallisia toimintaohjeita, joita kaikki yrityksen työntekijät noudattavat. Yhteneväisillä toimintaohjeilla on helppo kouluttaa uusia henkilöitä osaaviksi Millsin työntekijöiksi.

Toisaalta toimintaohjeet myös helpottavat työntekijöiden toimintaa. Jos asiakas haluaa tehdä tuotereklamaation, niin kaikki asiakaspalvelun työntekijät toimivat saman reklamaatioprosessin mukaisesti. Näin jokainen tuotereklamaatio huomioidaan ja asiakas saa samanarvoisen palvelun, vaikka esimerkiksi hyvityspäätökset ovat aina tapauskohtaisia.

 

Asiakkaan palaute on tärkeää

Kaikki asiakkailta saatu palaute kerätään. Näin Mills varmistaa, että kaikki Millsin jakelemat ja valmistamat tuotteet ovat toimiva ja turvallisia käyttäjälleen. Jos palaute sisältää tietoa tuotteen aiheuttamasta haittatapahtumasta, niin Millsin ryhtyy nopealla aikataululla välttämättömiin toimenpiteisiin, kuten tiedon välittämisen oikeille tahoille.

 

Asiakkaan palaute on arvokas keino kehittää Millsin tuotteita ja palveluita entistä laadukkaammiksi. Olethan huomannut, että sivustoillamme on käytössä erillinen reklamaatiolomake sekä palaute-lomake hyödynnettäväksesi?